r

  

  

Musikken kommer ikke fra fremmede, min far spillede harmonika da han var ung. Han spillede til en del bonde fester. Det var noget med harmonikaen på cyklen og så afsted og man kørte først hjem når solen begyndte at kigge frem.

 

 

Jeg startede med at spille musik allerede fra jeg var 6 år gammel.

Jeg startede med at spille blokfløjte til jeg var 9 år så var det guitaren der trækkede. Den klarede jeg mig med indtil jeg blev 12 år, da købte jeg mit første orgel (for de penge jeg tjente ved at gå med aviser) dette blev starten på min karriere.

Jeg var ude og spille til et bryllup som første job da var jeg blevet 17år. Herefter tog udviklingen fart jeg fik blod på tanden og dette følte jeg kunne blive til noget stort. Jeg har oplevet mange gode kunstner som har underholdt hvor jeg spillede og har i den anledning spillet sammen med Per Nielsen og spillet sammen med Bdr. olsen, underholdt sammen med Arne Lundemand og det har været store oplevelser allesammen.


Som årene gik fik jeg en datter og det viste sig hun var ligeså glad for musik som mig og det er den duo der i dag hedder 2Times. Tryk på linket Anita og læs lidt om Anita og duoen